WEEKLY LITTLE SNAPS! #2

WEEKLY LITTLE SNAPS! #2

Tijd om weer een kijkje te geven in afgelopen week. Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik vooral gewerkt heb en bijna geen dingen heb ondernomen die de moeite waren om vast te leggen.

Behalve dan gisteren (zondag). Ik ging namelijk even naar Zwolle waar onwijs veel activiteiten te doen waren en eentje waar ik heel erg naar uitkeek, een boekenmarktje!

Ik denk dat de meeste mensen o. mij heen wel weten dat ik ontzettend dol ben op taart. Er gaat geen week voorbij dat ik geen taart eet (haha)! Het weer wat een beetje twijfelachtig maar we gokte het erop en gingen lekker buiten bij de Gillende Keukenmeiden zitten. Daar bestelde we een kleine proeverij van taartjes omdat we geen keuze konden maken van de kaart.

Extra genieten dus om dan 3 verschillende taartjes te kunnen eten met een lekker kopje koffie!

Er was langs de gracht een kleine boekenmarkt waar ik heerlijk heb lopen rondsnuffelen. Ik kwam wel een paar boeken tegen die mij leuk leken maar uiteindelijk ging ik zonder naar huis.

Ik kom regelmatig in Zwolle omdat ik vind dat je er heerlijk kunt rondlopen. Zo heb je in de binnenstad een hoop mooie oude panden die nu ook nog is hartstikke mooi versierd zijn met bloeiende struiken.

Naast de boekenmarkt was het eigenlijk de bedoeling om nog naar een design festival in Zwolle te gaan maar uiteindelijk kwamen we bij een festival terecht wat volgens mij vooral op kinderen gericht was maar ondanks dat was er genoeg sfeer en nog een kleine retro achtige marktje! Kortom, een heerlijk dagje om lekker rond te snuffelen.

Vandaag op 2de Pinksterdag heb ik niet veel plannen. Ik geniet van de dag, heb een heerlijk recept uitgezocht om te koken en ga nog naar de nieuwe Top Gun Maverick film!

Happy week!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram