WEEKLY LITTLE SNAPS #19

WEEKLY LITTLE SNAPS #19

Allereerst wens ik jullie allemaal een hele fijne kerst. En tussen alle gezelligheid door heb ik ook nog event tijd gemaakt om weer een Weekly Little snaps online te gooien want dat was natuurlijk alweer hoogtijd.

Benieuwd wat ik allemaal de afgelopen weken voor kerst heb uitgespookt? Kijk snel mee!

Alweer even geleden en als ik de foto’s zie kijk krijg ik ook gelijk zin om weer terug te gaan, Hotal Gaia in Diepenveen (nabij Deventer). Dit is een prachtig hotel, verstopt in de natuur waar je ook met prachtig uitzicht lekker kunt eten.

Ik en mijn vriend gingen er op zondag naar toe om lekker een kopje koffie te drinken en te genieten van verschillende taartjes.

Ik ben nou eenmaal een grote liefhebber van taartjes dus zo’n plankje kwam heel goed van pas. Ik was vooral erg gecharmeerd van de heerlijke Cheesecake, Caramel taartje en de appel. Heerlijk!

De afgelopen weken heb ik vooral ook weer gewerkt. Zowel in bedrijf als vanuit huis voor de blog. Ik had even een periode dat ik mezelf steeds een heerlijke koffie trakteerde van Starbucks. Tussen het werken door vloog ik dan even met de auto naar de Starbucks voor een Caramel Latte.

Ook ontving ik een aantal leuke pakketjes waaronder deze heerlijke doos van Fiona Franchimon. Hier komt natuurlijk nog een artikel van online!

Lekker vanuit huis werken, gezellig met Iefje! Toch wel de leukste collega om te hebben!

Met een vriendin ging ik nog gezellig naar Zwolle om even lekker een paar winkeltjes te bekijken maar ook om vooral even bij te kletsen onder het genot van een lunch en kopjes koffie. Hoe leuk is deze coffee art van een olifant! Zo leuk heb ik hem nog niet eerder gehad!

Kerst stond natuurlijk voor de deur en dat betekende natuurlijk cadeautjes inpakken. Ik moest voor de famille van mijn vriend een aantal cadeautjes kopen wat erg leuk was!

Van Barebells ontving ik een pakketje met twee nieuwe smaken van de bekende repen. Vooral de Salty Chocolate is echt een aanrader. Zo lekker!

Op vrijdagavond ging ik met mijn vriend naar de bioscoop om Napoleon te gaan bekijken. We hadden nog even de tijd vooraf en besloten daarom ergens wat te graag drinken. Ik kon het natuurlijk niet laten om ook nog even mijn favoriete toetje erbij te bestellen. Haha! Ik heb echt een verslaving aan dit heerlijke Twixx taartje.

Een kerstmarkt bezoeken hoort natuurlijk echt in deze maand en dat gingen we dan ook doen. In Duitsland niet ver over de grens bij Lingen bezochten we een klein kerstmarktje en gingen we wat winkelen. Ik was nog opzoek naar een aantal kerstcadeautjes maar dat is daar totaal niet gelukt.

In Deventer was het natuurlijk afgelopen weekend tijd voor het Dickens Festijn. Ontzettend populair en ook bizar druk. We gingen op zondag toch even kijken in het mooie Deventer maar helaas konden we vanwege de drukte de tour niet meer doen. We besloten lekker ergens te gaan lunchen en mensen te kijken.

De stad is altijd zo mooi omgetoverd met Kerst en ik geniet echt van alle mooie pronkstukken vol lampjes. Deze van Scrooge blijf ik ieder jaar weer fantastisch vinden. In het donker met de lampjes aan is hij echt waanzinnig!

Met werk ging ik heerlijk uit eten en daar heb ik genoten van een 6 gangen-diner. Ik werd verrast met de meest lekkerste gerechtjes ooit en zo ontzettend mooi opgemaakt op de bordjes. Een heerlijke kerst verassing van werk!

En dan afgelopen zaterdag was ik bij mijn vriend om even de laatste voorbereiden voor kerst te treffen. We vierenden kerstavond en 1e & 2e kerstdag met familie en daarvoor moesten we nog heel wat dingetjes regelen. Tussen de drukte door besloten we nog even lekker te lunchen met uitzicht op de IJssel! En toen was het tijd voor de Kerstavond, op weg naar de fam!

Vandaag, 2e kerstdag ga ik naar een kerstconcert en daarna lekker uiteten! De komende week is nog aardig druk met werk en daarna hoop ik lekker rustig het nieuwe jaar in te gaan!


Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram