WEEKLY LITTLE SNAPS #18

WEEKLY LITTLE SNAPS #18

Yes, daar ben ik weer met een persoonlijke update en een kijkje in mijn weken! Ik heb weer een aantal foto’s gemaakt om je te laten zien wat ik allemaal uitspook en die wil ik graag met je delen.

De weken vliegen voorbij, niet normaal! Ik ben voornamelijk bezig met werken en tussendoor een aantal gezellige dingen. Benieuwd wat ik allemaal uitspook? Kijk mee!


Naar het bos gaan vind ik het heerlijk en al helemaal in de herfst periode. Ik kan daar ontzettend van genieten hoe de natuur verandert en wat voor kleuren dit met zich mee brengt. Tijdens mijn wandeling in Havelte kwam ik dit natuur spektakel tegen. Hoe geweldig is dit? Lijkt wel de poort naar Narnia!

Een koffie to Go bij mijn thuis gebracht. Ik was aan het werk vanuit huis en een vriend kwam langs met een lekker koffietje. Altijd lekker!

Misschien heb je het artikel al voorbij zien komen maar ik ontving van Frownies een pakketje. Het zag er door de vormgeving al heel aantrekkelijk uit en daarom ging ik er gelijk mee aan de slag. Benieuwd wat het precies is? Kijk dan snel de review!

Jo Malone vind ik heerlijk maar het is natuurlijk niet goedkoop. Toch vond ik dat ik wel een cadeautje had verdient en daarom bestelde ik lekker mijn favoriet, de English Pear & Freesia geur!

In onze stad zit sinds een paar maandjes een nieuw koffietentje waar ik graag even langs ga om lekker een koffie te drinken en helemaal leuk is het uitzicht. Namelijk een oud pandje met een trapgevel. Schattig!

En ja dat is de koffie die ik er bestel, een heerlijke cappuccino!

Van de week ging ik al vroeg met mijn vriend mee in zijn werkbus om de andere auto op te halen. Ik genoot zo van hoe prachtig de ochtend eruit zag. De zon kwam op, het dauw was nog overal in de weilanden te zien en het effect met de mist was zo magisch. Het was vroeg maar een heerlijke rit.

En toen eenmaal aangekomen ging ik met de andere auto weer richting huis en die toch was minder. Ik stond continu in de file en deed er een dik uur over. Eenmaal bijna thuis besloot ik toch de snelweg af te gaan en mezelf een lekkere koffie te trakteren. Had ik wel verdient naar de lange rit!

Zaterdagochtend vloog ik de stad in opzoek naar een outfit. Ik had savonds namelijk een feestje en had geen idee wat ik aan moest doen. Ik zocht een aantal leuke items bij elkaar en ging de pas sessie aan. Uiteindelijk vond ik een mooie blouse.

En dit werd de outfit, de zijde blouse gecombineerd met een wollen rokje en hoge laarzen! Op naar Deventer!

Zondag thuis lekker aan het werk bij de kachel op de grond. Ik was bezig met wat mailtjes, artikelen en wat snuffelen op internet. Niet de beste houding om achter de computer te zitten maar wel heel comfy bij de kachel!

En s’avonds lekker lui met een boek. Ook weer bij de kachel natuurlijk want ik ben echt een koukleum. Het liefst ga ik in de kachel zitten met nog een deken over mij heen. Ik kan altijd moeilijk wennen aan de kou en ga dan ook het liefst in een winterslaap.

Donderdag en vrijdag werk ik voor mezelf thuis. Vrijdag zorg ik er altijd voor dat ik het meeste werk oprijd klaar heb en dan begin ik toch al vrij op tijd aan mijn weekend. Ik wandel dan graag even naar de stad voor een koffie en bezoekje aan wat winkels als een soort van ontspanning.

En het begint er toch al langzamerhand steeds gezellig uit te zien in de stad met alle lampjes. Nog even en het kerstseizoen kan weer losbarsten!


Fijn weekend!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram