WEEKLY LITTLE SNAPS #17

WEEKLY LITTLE SNAPS #17

Er gaat iets compleet mis als het gaat om ‘iedere week’ een kijkje te geven wat ik allemaal heb uitgespookt. Het was weer helemaal langs mij heen gevlogen en dat vind ik echt heel jammer. Ik moet er secuurder in worden dat ik iedere maandag, een kijkje geef ik wat ik afgelopen week heb gemaakt. Poging 5!

Ieder geval heb nu ik nu een aantal foto’s bij elkaar gepakt van afgelopen 3 weken. En hierbij ontdekte ik ook hoevaak ik de deur wel niet uit ga om koffie te drinken met vrienden. Iets waar ik heel een energie uithaal maar wat misschien wel een tandje minder kan. Benieuwd wat ik zoal doe? Kijk snel mee!


Een tijdje terug hadden een vriendin en ik besloten om fatbikes te huren in Deventer. Dit was allebei voor ons de eerste keer en dat was zo ontzettend leuk! We hebben heerlijk door een buitengebied bij Deventer gefietst en daarna nog heerlijk ergens een lunch gehad. Aanrader om met je vrienden te doen!

Ik ontving een pakketje van Charlotte Tilbury n.a.v de Zoom meeting die ik met haar had over de nieuwe Magic Water Cream. Ik gebruik de crème nu bijna elke dag en ben er zelf echt dol op!


Met mijn vriend ging ik een dagje naar Duitsland, richting Osnabrück. Hier heb ik niet veel foto’s gemaakt omdat we eigenlijk lekker aan het winkelen waren. Maar natuurlijk moet er wel koffie gedronken worden met wat lekkers. Ik koos een of andere marble cake die vreselijk droog was. Achja, het gaat om het idee!

Nog meer koffie… Word je er al gek van? In het week ging ik met 2 vrienden naar Groningen omdat een van mijn vrienden daar een afspraak had en we besloten gezellig mee te gaan. Ergens koffie drinken, lekker lunchen en paar winkels kijken. Prima begin van de dag!


Een tijdje terug zag ik een heel lekker recept met croissant deeg, genaamd Cruffins. Dit maak je heel eenvoudig met croissaintdeeg besmeerd met speculoos. Daarna rol je ze op en stop je het deeg in een muffinvorm. Het resultaat was trouwens heerlijk en super snel en makkelijk te maken. Daarna maakte ik nog een glazuur van poedersuiker wat een heerlijke extra was!

Nog meer koffie! Een koffie date met een vriendinnetje die ik niet vaak zie. Altijd leuk om weer even bij te kletsen. We dronken koffie in een nieuwe koffie café in de stad en die is heerlijk!


De oogst van dit jaar! Ik heb mijn appelboom helemaal leeggehaald en 2 bakken met appels kwamen tevoorschijn. Mijn appelboom doe het ontzettend goed en zo leuk om te zien hoeveel eigen fruit je dan kunt hebben.

Heel spontaan besloten een vriendin en ik een Perenfestival te bezoeken bij ons in de buurt. 4 boerderijen waren opgesteld met allerlei kraampjes en noem maar op. De hele dag draaide om de Peer en dat was zo leuk om te zien.


En als ik dan de kans krijg om een in boerderij te kijken dan pak ik zeker mijn kans om even te gluren bij de koeien. Dat vind ik altijd zo leuk!

Er gaat natuurlijk geen herfst voorbij zonder pompoen. Normaal vind ik het heel leuk om pompoenen in te slaan en deze ook voor de deur te zetten maar dat zat er dit jaar niet in. Ik kocht 1 pompoen voor de kippen!


Qua werk had ik het afgelopen tijd erg druk en op dagen dat ik wat vrij had combineerde ik dit met een huishoud dagje, boodschappen doen en even zelf rondneuzen in de stad. Koffie 2 go bij het nieuwe koffie tentje en door!

Ik trakteerde mezelf ook nog even op een mooi boeketje met herfstbloemen. Zijn de kleuren niet prachtig?


In Zwolle zit Sam’s koffie en ook daar drink ik heel graag een bakkie. Een goede reden om een afspraak te combineren met een bezoekje daar.

En als je toch in Zwolle bent dan is een bezoekje aan de markt natuurlijk ook handig en dat deed ik ook. Ik haalde wat groenten op waaronder mega tomaten! Heerlijk en zoveel goedkoper dan in de supermarkt.


Het bakken ging door en dit keer met de appels uit eigen tuin. Ik maakte van bladerdeeg deze Halloween Pompoenen en vulde dit met appel, rozijnen en een beetje speculoos. Ze waren heerlijk!

En eind vorige week tekende ik een nieuwe contract bij mijn nieuwe/oude werkgever. Hier ga ik volgende week weer beginnen als grafisch vormgever en daar kijk ik erg naar uit. Dit moest natuurlijk gevierd worden met… Koffie!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram