WEEKLY LITTLE SNAPS #16

WEEKLY LITTLE SNAPS #16

Tijd voor een kijkje in mijn afgelopen week. Ik heb weer een hoop leuke dingen gedaan waarvan ik een paar foto’s met je wil gaan delen. Zo bezocht ik maar liefst 2 keer een musea. Bakte ik een lekkere bananenbrood en ging ik al mijn kruiden sorteren.

Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk snel mee!


In mijn vorige ‘Weekly’ artikel kon je al zien dat ik een prachtig boeket bloemen had gekregen van een vriendin van mij. 2 weken lang heb ik genoten van de prachtige bloemen. Het was iedere keer een feestje om de woonkamer weer in te lopen en de bloemen te zien!

Ik had een foutje gemaakt bij mijn Picnic bestelling waardoor ik een overschot aan bananen in huis had. Ik ben zelf niet heel fan van bananen dus ik besloot om er lekker een bananenbrood van te maken. Ik maakte hem met havermout, ei, banaan, kaneel en rozijnen. Heerlijk!

Ook was ik helemaal klaar met mijn rommel lade vol met kruiden. Ik besloot dit is lekker op te ruimen en van die handige potjes te kopen. Bij de Action vond ik ze en natuurlijk ook nog is lekker betaalbaar. De hele la is lekker opgeruimd en alle kruiden zijn nu lekker gesorteerd.

Ik ben begonnen met een aantal cursussen en daar begon ik mee verder te gaan in bed. Ik had het namelijk de hele dag al koud en dan is er niets zo lekker om lekker in bed te liggen.

Ik had geluk, ik bezocht opnieuw de Fundatie in Zwolle want ik kan geen genoeg krijgen van mooie kunst. Ik heb ook gelijk maar een museumkaart aangeschaft want aangezien ik elke week wel in een museum rondhang is dat natuurlijk veel voordeliger. Ik maakte wat foto’s van mijn favoriete werken!

Afgelopen woensdag ging ik heerlijk lunchen met mijn moeder. Ik bestelde een van mijn favoriete broodjes, een broodje brie met warme appel. Ik ben er weg van en kan er geen genoeg van krijgen. Zo lekker!

Het was tussen alle buien afgelopen door, zoeken naar een momentje om wat zon te pakken en een stuk te wandelen. Ik vind wandelen erg lekker en zodra het kan vlieg ik ook naar buiten. Ik dacht weer even jong te zijn en ging even op de schommel. Jammer dat dat geen succes was en ik onder de modder zat.

Tussendoor even een kopje koffie met uitzicht op de markt. En toch heerlijk kunnen genieten van het zonnetje!

Zaterdag ging ik met mijn vrienden naar Groningen toe. We gingen naar het Groninger Museum voor de expositie ‘The Art of Hipgnosis’ en Versace. 2 exposities waar ik al langer naar uit keek en ik heb er onwijs van genoten. Aanrader als je in Groningen bent en zin hebt om een musea te bezoeken!

Ik ben eerder naar een prachtige expositie geweest van Viktor & Rolf in Antwerpen en deze van Gianni Versace deed mij er zo aan terug denken. Ik vind het geweldig om de kennis achter de trends, het ontstaan van de prachtige creaties te leren en ook het verhaal achter Gianni.

Waar ik vooral erg van onder de indruk was, was de jurk die Diana droeg tijdens een Cover Shoot. De jurk was ongelofelijk mooi en zo bijzonder om in het echt te zien. Alle diamanten, alle details, het was perfect! De rest van de dag hebben ondanks de regen heerlijk doorgebracht in Groningen!

Zondag was een lekker rustig dagje en ging ik gezellig naar Zwolle toe. Ik ging samen lunchen met een vriend, boekenwinkel bezoeken en s’avonds nog even lekker eten. Perfect weekendje!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. Lili
    5 augustus 2023 / 03:34

    Oee, ik krijg na het lezen van dit artikel echt super erge cravings naar banana bread nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram