WEEKLY LITTLE SNAPS #14

WEEKLY LITTLE SNAPS #14

Tijd voor een kijkje in mijn leven! Ik heb afgelopen week weer wat foto’s gemaakt die ik graag met jullie wil delen. Mijn dagen zijn lekker vol gepropt met zowel werk als leuke sociale uitjes met vrienden en daar geniet ik enorm van. En ook dat het zonnetje er steeds vaker is vind ik heerlijk en dat doet mij ontzettend goed!

Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!

Ik ben volop weer begonnen met sporten. Tijdens mijn oogontsteking realiseerde ik mij dat ik echt meer focus wil op een gezond lichaam. Ik was natuurlijk al aan het sporten maar dit heb ik echt even wat meer aangepakt en ik merk hoe goed ik hier op ga. Elke dag werken aan mijn doelen maar mij zowel lichamelijk als geestelijk sterker!

Qua voeding was ik altijd al heel secuur maar Laura is Laura niet als ze lekkere zoete dingen kan weerstaan. En dat doe ik ook zeker niet in het weekend. Ik had namelijk met vrienden een heerlijk dagje Groningen gepland staan. We zouden naar een museum gaan maar door een fout van mij met de tijden en de tickets kon dat helaas niet door gaan.

Maar dat mocht zeker niet in de weg staan want we hadden een hele fijne dag en hadden een heerlijke lunch met o.a deze heerlijke gevulde croissant. Meestal bestellen we wat verschillende dingen zodat we van alles wat kunnen proeven.

Geen musea maar wel even een klim op de Fundatie. Het uitzicht is mooi en helemaal in het zonnetje was dat wel even genieten!

Naast lekker door de stad lopen, koffietjes drinken, wat winkeltjes bezoeken sloten we af met een gezellige pizza avond en slechte tv programma’s. Een hele dag voor in de boeken!

De volgende ochtend scheen de zon ook al weer heerlijk en dat ben ik de eerste die naar buiten wilt. Ik had zin om lekker het bos in te gaan en daar een work-out te doen. Ik ging samen met een vriend heen en dat was heel fijn. Buiten sporten vind ik zoveel fijner dan in een sportschool omdat dit ook voor je mind veel ontspannender is.

Ik besloot touwtje te springen wat natuurlijk vrij intens is. Het voordeel aan op het gras is dat je zachter weer neerkomt en dat je daardoor je benen hoger optrekt (Yes voor billen trainen)! Ik moet alleen wel even inkomen en dat ging in het begin een beetje stuntelig omdat mijn spieren ook nog koud waren. Ik heb genoten!

Na het sporten konden we het toch niet laten om onszelf even te trakteren met een koffie. Het was de bedoeling om alleen wat te drinken maar toen ik opeens de serveerster met een plankje vol zoetigheid zag lopen ging het mis… Oeps!

De volgende dag werd ik wakker met extreme spierpijn, logisch na mijn intensieve work-out! Haha! Helaas was het niet de meeste positieve dag. Mijn auto is een tijdje geleden gemaakt waar ik zelf al aardig mijn twijfels over had. En die twijfels waren niet voor niks, helaas ging mijn auto helemaal niet meer aan en blijkt er iets kapot te zijn wat niet meer de moeite waard is om te laten maken. Enorm zuur om te horen dat mijn auto helaas einde oefening is…

Om mezelf maar een beetje te troosten kocht ik een paar mooie rozen voor in de keuken en bekijk ik het maar positief dat het tijd is voor een nieuwe auto!

Fijne week!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram