WEEKLY LITTLE SNAPS #13

WEEKLY LITTLE SNAPS #13

Daar ben ik weer! Ik heb een aantal foto’s van mijn afgelopen 2 á 3 weken. De afgelopen tijd liep namelijk niet helemaal lekker. Ik had een zware infectie in mijn ogen, zat niet helemaal lekker in mijn vel en kon de draai van dit nieuwe jaar niet echt vinden.

Op dit moment zit ik een stuk beter in mijn vel, het zonnetje schijnt weer een stuk meer, ik doe veel leuke dingen en ik begin de draad weer op te pakken. Benieuw wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!


Op zaterdag probeer ik altijd wel iets leuks te doen en een van die dingen is een bezoekje brengen aan de markt. Ik ging gezellig met een vriendin op pad en hebben lekker de middag en avond doorgebracht in de stad. Een van mijn favoriete stops, is de stroopwafelkraam! Je moet er even voor in de rij staan maar ik vind het zeker het wachten waard.

S’avonds gingen nog even gezellig samen pizza eten en wat drankjes drinken in de stad! Een geslaagd weekendje!

De volgende ochtend ging ik al vroeg terug naar Zwolle voor een piano voorstelling. Ik had kaartjes gekregen voor mijn verjaardag van een vriend van mij en ik keek er zo naar uit. We zaten in een prachtige zaal in het Odeon en genoten bijna 2 uur van klassieke muziek. Heerlijk om zo je zondag mee te beginnen!

De rest van de dagen liepen niet zo lekker, ik kreeg een infectie in mijn ogen waardoor ik een week lang thuis zat met vreselijke ontstoken ogen. Ik voelde me verschrikkelijk omdat ik geen kant op kon. Toen de pijn en de infectie aangepakt was door de medicatie kon ik eindelijk weer een beetje genieten en de eerste ging ik lachend naar buiten met mijn vrienden naar de Ikea! Normaal vind ik de Ikea vreselijk maar dit keer zag ik het echt als een gezellig uitje, haha!

Vrijdagavond ging ik samen met 2 vriendinnen gezellig wat drinken, wat erg leuk was. Lekker bijkletsen en genieten van lekkere drankjes!

De rest van de week ben ik vooral weer aan het werk gegaan al merkte ik dat ik toch wat minder in mijn vel zat ondanks dat de infectie weg was. Ik merk dat begin 2023 niet heel lekker loopt en daardoor probeer ik extra meer te focussen op mezelf en naar buiten te gaan. Zo maakte ik mijn huis lekker schoon en kwam het zonnetje naar binnen!

En in de middag ging ik heerlijk met vrienden naar het bos om een stuk te wandelen! Ik woon vlakbij een prachtig bos waar ik maar al te graag heen ga! Ik merk namelijk dat een goede wandeling mij weer een stuk rustiger en ontspannen maakt.

Een hele lieve verrassing kwam van een vriend van mij, die mij graag wat wou opvrolijken van de laatste tijd. Hij nam mij mee naar Deventer waar ik graag kom en verbleven daar de hele dag. We hebben samen lekker geluncht en allerlei dingen gedaan waar ik blij van word. Bijvoorbeeld het bezoeken van oude gebouwen en kerken. Een hele fijne dag wat ik ontzettend waardeer!

En omdat de vorige wandeling erg goed beviel ging ik tussen het werken door nog even terug naar het bos met vrienden om lekker te wandelen en daarna heerlijk te lunchen. We hadden namelijk bij het bos een geweldige tentje ontdekt waar je heerlijk kunt zitten koffiedrinken maar ook de lekkerste lunchkaart hebt. Ik ging voor een broodje met Italiaanse kaas. Heerlijk!

De week erop ben ik weer vol nieuwe energie begonnen met veel leuke opdrachten voor werk en een afspraak in Laren. Ik was nog niet eerder in Laren geweest dus dat was wel even leuk. Een vriend van mij had gereserveerd bij Loetje waar we heerlijk hebben geluncht en na de afspraak gingen we nog even lekker koffie drinken in een soort van theater/bibliotheek. Ik kocht een paar bonbons in Laren en daarna reden we door naar Amersfoort om nog even te winkelen! Opnieuw een geslaagde dag!

En dan deze nieuwe week! Ik word blij als ik naar buiten kijk want het zonnetje schijnt heerlijk. Gisteren heb ik een vriendin van mij gebracht naar een afspraak en daarna gingen we heerlijk nog even Zwolle in. We kochten wat make-up en een geweldige panty voor Valentijnsdag. Want jawel, het is natuurlijk vandaag Valentijn!


Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram