Weekly Little Snaps #12

Weekly Little Snaps #12

Afgelopen week was ontzettend druk maar eentje voor in de boeken. Ik werd namelijk 31 jaar en ik besloot voor het eerst maar is een feestje te geven voor mijn vrienden. Ook had ik een hele drukke werkweek, veel voorbereiding voor mijn party en een heerlijk weekendje weg.

Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt afgelopen week? Kijk dan snel mee!


In deze periode kunnen we allemaal wel wat extra vitamines gebruiken en daarom maak ik nu weer vaak een lekkere pot met verse gember en citroen thee. Ik vind het zelf super lekker en omdat het ook nog is gezond is, is dit een prima drankje om de dag mee door te komen! Gember is altijd een beetje wennen maar ontzettend gezond. Ik neem nu in de ochtend ook een gember shot voor nog meer vitamines!

Ik moest afgelopen week aardig wat werken bij Hunkemöller. Erg leuk maar ook wel lastig te combineren met al mijn andere werk. De Valentijn collectie hangt in de winkel en die ziet er heel aantrekkelijk uit. Normaal vind ik rode lingerie niet heel mooi maar rond deze tijd van het jaar kan het natuurlijk niet ontbreken!


Afgelopen zaterdag was ik jarig en werd ik 31 jaar. Ik had overdag een gezellige middag met mijn ouders en een vriend en daar hoort natuurlijk een taart bij. Ik heb zelf nog wat versiering op gehangen om het wat feestelijk te maken en een heerlijk taartje gekocht om van te genieten!


S’avonds gaf ik mijn Barbie & Ken feestje. Een thema die ik een paar weken terug in het leven had geroepen bij mijn vrienden en ik vond het zo leuk om te zien hoe enthousiast iedereen ermee bezig ging. Ik had voor mezelf een jurkje besteld maar deze bleek achter te groot te zijn. Last minute moest ik zelf nog de stad in voor een complete outfit en uiteindelijk viel ik op een leuke roze broek met top. Mooie witte hakken eronder en ik kon het wel Barbie waardig noemen!

Mijn beste vriend en ik moesten even op de foto want dit was toch wel een beetje Barbie & Ken vibe!


Ik heb een onwijs leuke avond gehad met alle lieve mensen om mij heen. Beer Pong, lieve cadeautjes en heel veel lekkere muziek! Ik was van plan heel veel foto’s te maken maar dat is helaas mislukt.

Een paar van mijn vrienden hadden samen geshopt met elkaar voor de Ken outfit en ik moest zo lachen om het resultaat. Ze zaten allemaal zo in hun rol om ken te zijn. Van blotte billen gezicht tot aan mega glad naar achter gestreken haar en een sjaaltje om de nek. Ik heb me rot gelachen.


De volgende dag moest ik weer fris en fruitig zijn want ik ging gezellig een weekendje naar Utrecht toe. Lekker met de trein onderweg naar het hotel. Utrecht vind ik heel gezellig en ik kan mij er heel goed vermaken. Eerst even lekker langs de oude gracht, lekker lunchen en daarna nog wat winkels bekeken.

Helaas was het weer wat minder maar gelukkig kon dat de pret niet drukken!


En nu, een nieuwe week is alweer voorbij gevlogen. Ik heb weer veel gewerkt en op dit moment ben ik ook aan het werk in Zwolle op mijn favoriete plekje! Zojuist een heerlijke meeting gehad en nu volop aan de slag met artikelen en opdrachten!

Aankomend weekend heb ik van alles op de planning staan waar ik na uit kijk. O.a op zondag een heel tof piano concert!


Fijn weekend!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram