WEEKLY LITTLE SNAPS #15

WEEKLY LITTLE SNAPS #15

Goodmorning! Tijd voor een nieuw kijkje in mijn leven. Ik heb afgelopen dagen weer wat foto’s gemaakt en die wil ik graag met je delen!

Mijn (2) weken waren enorm gevuld met van alles en nog wat. Hoogtepunten, dieptepunten en hele lieve cadeautjes. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk dan snel mee!


De week begon ik met leuke klusjes voor de blog. Ik start de dag vrijwel altijd met een koffie. En ondanks dat het weer nog helemaal niet lekker is, drink ik weer volop ijskoffie met havermelk. Heerlijk om zo de dag te beginnen, mailtjes te doen en artikelen te maken!

Maandag werk ik ook vaak bij de Hunkemoller en omdat dat lekker dichtbij is, ga ik vaak op de fiets heen. Bepakt met een mand vol spullen!

Dinsdag heb ik een pechdag en iets wat ik ook voelde aankomen. Mijn auto ging vorige maand stuk en heb ik toen laten maken. Ik twijfelde toen al enorm of het wel de moeite waar zou zijn. De maker gaf mij enige garantie dat het wel mogelijk was en dat ik er zeker nog een jaar lekker mee kon rijden. Ook mijn APK gelijk gedaan en hup ik kreeg mijn auto weer mee. Tot afgelopen dinsdag toen ik weg moest en de auto niet meer ging starten… Ik zag de bui al hangen en na enkele pogingen kwam er vreselijk veel rook uit de auto. Lang verhaal kocht vertelde de garage dat het einde oefening is en het niet meer de moeite waard is.. Vreselijk irritant net 1 maand nadat ik er een hoop geld tegenaan had gegooid. Maar goed, even balen, knop om en weer door. Opzoek naar een nieuwe auto!

Sporten gaat de laatste maanden ontzettend goed en ik merk ontzettend veel progressie. Zowel mijn sportplan als voeding heb ik compleet aangepast en daar zie ik echt de resultaten van. Ik voel me goed, ik ben veel fitter en ook mijn doelen worden zichtbaar.

Heerlijk om lekker op de fiets naar je werk te gaan, maar met al die regen begon ik al snel mijn auto wel te missen…

Ik had een leuk weekend in het vooruitzicht met een leuke expositie waar ik enorm zin in had. Ik ging samen met een vriend heen om kunstenaars uit de 20ste eeuw te bewonderen. 2 uur lang hebben we lekker rondgelopen en genoten. Daarna samen nog even lekker wat wezen drinken en napraten over de expositie!

Afgelopen week had ik ook van alles gepland staan. Zo speelde ik als taxi voor mijn beste vriendin die ik na een afspraak moest brengen. De afspraak liep behoorlijk uit en daarom besloot ik opzoek te gaan naar ene boekenwinkel om een boek te kopen. Ik koos deze roman waar ik heerlijk in ging lezen tot de afspraak klaar was!

De volgende dag had ik een spannende afspraak en die liep met een feestje af. Ik had namelijk een sollicitatiegesprek op een functie die mij heel aantrekkelijk leek en einde van het gesprek kreeg ik te horen dat ik aangenomen werd. Dat moest natuurlijk gevierd worden met taartjes!

En de volgende dag werd ik compleet verrast met het mooiste boeket ooit van mijn beste vriendin. Ze had het laten bezorgen als dank voor mijn hulp en om mijn nieuwe baan te vieren! Werkelijk waar een boeket met mijn meest favoriete bloemen bij elkaar, prachtige kleuren en het ruikt ook heerlijk!

De volgende dag lag er opeens sneeuw en toen ik avonds in de stad weer terug liep naar mijn fiets trof ik dit hartje aan. Wie o Wie wil deze boodschap na mij overbrengen?

En nog meer liefde werd er bezorgd. Zo kreeg ik van een vriend nog een prachtig boeket bloemen voor mijn nieuwe baan. Ontzettend lief allemaal en zo leuk om mijn huis nu vol mooie bloemen te hebben. Ondanks alle kou en sneeuw is het volop lente bij mij in huis!


Fijn weekend & alvast een fijne week!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram