WEEKLY LITTLE SNAPS #10

WEEKLY LITTLE SNAPS #10

Allereerst de beste wensen voor 2023! Het is weer tijd voor een nieuw jaar, vol nieuwe avonturen! Om het jaar goed te beginnen heb ik een nieuwe ‘Weekly Little Snaps’ voor jullie. Ik hoop dat ik dit jaar iets structureler ben met het maken van deze artikelen want ik weet dat jullie het leuk vinden een kijkje te nemen in mijn leven.

Ieder geval heb ik weer het een en ander aan je te laten zien. Benieuwd wat ik afgelopen week heb uitgespookt? Kijk snel mee!


De week begon met maandag (2de kerstdag). Ik ging met een aantal vrienden van mij heerlijk brunchen in Zwolle. Het was ontzettend lekker en gezellig allemaal en we hebben ons heerlijk vermaakt met al het lekkere eten. Helaas merkte ik wel dat ik wat verkouden aan het worden was dus mijn energiepijl werd lager en lager. Einde van de dag gingen we met ze alle nog heerlijk pizza eten maar daarna was ik echt knock-out.

Ik was helaas even 2 dagen uitgeschakeld om even weer op te laden en weer van die verkoudheid af te komen. Maar toen ik weer wat energie had was het tijd om weer aan het werk te gaan bij Hunkemoller!


Alweer een tijdje geleden kocht ik deze prachtige bamboe lamp maar helaas kwam het er niet van dat die opgehangen werd. Opeens kwam mijn beste vriend spontaan met het idee dat even snel te fixen! Ik ben er zo ontzettend blij mee omdat de lamp een prachtig patroon tekent op het plafon en de muren. Heel tof en zo fijn als andere dit even voor je kunnen doen.

S’avonds ging ik lekker romantisch uiteten en dat was super gezellig. Helaas hadden we vanwege de drukte niet veel keuzes qua plek waar we konden eten maar hadden uiteindelijk toch nog een leuk tafeltje kunnen vinden. Het eten was niet helemaal mijn ding want ik had serieus geen idee wat ik nou precies aan het eten was, maar de gezelligheid, het gezelschap en de sfeer maakte veel goed.


De volgende dag had ik opeens ontzettend veel last-minut opdrachten met een deadline en daarom ging ik al op tijd naar de stad om een leuke werkplek op te zoeken. Omdat iedereen het doet en omdat het er toch een beetje bij hoort nam ik een oliebol. Geen succes want ik vind het gewoon echt niet lekker! haha…

S’avonds werd ik vreselijk verrast met een cadeau die al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Mijn beste vriend wist dat ook en die kocht voor kerst en alvast voor mijn verjaardag de prachtige speaker van Marshall! Het was al vrij laat toen de kerstman voor de deur stond en vanaf dat moment tot laat ik avond was ik nog volop Lana del Rey aan het luisteren en de volgende ochtend gelijk weer door. Ik ben er weg van!


En dan afgelopen nacht was het natuurlijk oud&nieuw! Ik heb zelf niet veel met dit soort avonden omdat ik vrij snel moe ben en het ook snel wel wee bekeken heb (noem me oud, haha) maar toch besloot ik er ook een avondje van te maken met gezellig wat vrienden. We hadden lekkere hapjes, drankjes en muziek en gingen met ze alle feestelijk 2023 in!

En nu, de next morning! Ik had mezelf beloofd heeeeeeel lang uit te slapen maar dat mislukte natuurlijk en voor mij een mooi moment om het bed stiekem uit te sluipen, het huis een beetje op te ruimen en lekker wakker te worden met een thee en favoriete boek die ik nu weer helemaal vooraan begin, The Daily Stoic. En natuurlijk alvast het werk voor 2023 op te pakken!


Fijne zondag allemaal!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram