Weekly Little Snaps #11

Weekly Little Snaps #11

Tijd voor een nieuw kijkje tussen de foto’s van afgelopen dagen. Ik heb namelijk weer het een en ander uitgespookt en dat wil ik graag met je delen!

Zo bracht ik een bezoekje aan Amsterdam, at ik daar mijn favoriete taartje en had ik het een en ander binnen voor mijn Barbie party. Benieuwd? Kijk snel mee!


Het nieuwe jaar is begonnen en ik had nog een paar lekkere drankjes in huis waar ik zelf nog even lekker van genoot s’avonds. Extra lekker geserveerd in de prachtige cocktail glazen van Ikea!

Het nieuwe jaar betekent ook weer lekker het huis schoon en fris maken. Al moet ik wel zeggen dat het vrijwel altijd netjes in mijn huis is, ik begon het nieuwe jaar ieder geval met een extra schoonmaak van mijn keuken waar in de ochtend al lekker een zonnetje naar binnen kwam!


Ook ging ik afgelopen week naar Amsterdam waar ik al eerste een bezoekje bracht aan mijn favoriete taartjes winkel, ‘De drie Graefjes’. Als je in Amsterdam bent is dat echt de aanrader om even een bezoekje aan te brengen en daar te genieten van een veel te groot stuk taart. Mijn grote favoriet blijft de Red Velvet die je echt met 2 personen moet delen!


Ik bezocht in Amsterdam ook het Hunkemöller filiaal aan de Kalverstraat. Omdat ik bij Hunkemöller werk vind ik het altijd leuk om ook andere filialen te bezoeken en deze in Amsterdam had ik nog eerder bezocht. Ik vond vooral de sfeer van de winkel heel tof!

Ook bezocht ik natuurlijk even De Bijenkorf en daar verkopen ze Charlotte Tilbury wat zeker een van mijn favoriete make-up merken is. Ik wou heel graag een lipliner kopen die ik heel graag gebruik maar helaas was deze uitverkocht… Ik ontdekte een paar mooie nieuwe producten die zeker op mijn wishlist komen!

Ook de counter van Nars trok heel erg mijn aandacht, ik blijf Nars ook een prachtig merk vinden en ik heb direct de blushes die ik thuis heb liggen herontdekt. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de lipproducten van Nars zijn want bij de counter zag ik prachtige kleuren staan.

Na een bezoekje aan De Bijenkorf, ging ik nog even wat kledingwinkels langs en een bezoekje brengen aan een boekenwinkel waar ik nog heerlijk even heb rond gesnuffeld.


Je kon het al zien in de vorige ‘Weekly Little Snaps’ dat ik de prachtige speaker van Marshall en ik ben er toch blij mee. Hij staat standaard iedere dag aan en ik geniet er volop van. Naast de prachtige muziek die eruit komt vind ik het design van Marshall altijd prachtig en daarom doet hij het in mijn interieur ook erg goed!

Aanstaande zaterdag word ik 31! Ik vier eigenlijk nooit mijn verjaardag maar dit jaar wou ik een keer gek doen en voor mijn vrienden een thema feest organiseren. Ik kon het thema niet 1 2 3 kiezen maar uiteindelijk werd het Barbie & Ken! Ik kocht een aantal roze Barbie outfits en nu is het nog de vraag welke het gaat worden! Ieder geval vind ik het nu al een succes omdat ik zie dat al mijn vrienden enorm enthousiast zijn en het echt heel serieus nemen om een goede outfit te scoren. Ik kan niet wachten!


Tot de volgende keer!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram