Weekly little snaps! #1

Weekly little snaps! #1

Een kijkje in mijn week waren in het verleden hele geliefde artikelen die jullie kwamen bekijken. Toch ben ik er een keer mee gestopt en heb er een tijd niet naar om gekeken. Nu heb ik sinds kort een nieuwe iPhone en ben ik weer volop bezig met het maken van foto’s door de week heen.

Het leek mij dan ook leuk om het ook weer op te pakken en te delen op mijn blog. Ik deel natuurlijk veel foto’s op mijn Instagram (lauralouisenl) maar iedere maandag zal ik je ook een kijkje weer geven wat ik afgelopen week heb uitgespookt. Benieuwd? Kijk mee!


Begin van de week maakte ik deze foto met mijn nieuwe iPhone. Ik heb heel lang een iPhone 6 gehad maar die viel helaas niet te updaten en werd ik verplicht om een nieuwe aan te schaffen. Ik kon naast de belangrijke apps ook vaak geen foto’s plaatsen in mijn verhaal op Instagram. Iedere keer wanneer ik namelijk Instagram opende viel hij uit. Toen ik eenmal mijn nieuwe iPhone had was dit de eerste Insta foto zonder enig gedoe!

Ik had een ochtendje vrij gepland en besloot een stuk te wandelen naar de stad. Ik had wat dingetjes nodig en trakteerde mezelf op een croissant voor onderweg.

Dinsdag werk ik de hele dag bij Hunkemöller en woensdag had ik een gezellig dagje met mijn moeder. We proberen wekelijks naar de stad te gaan om even gezellig koffie te drinken en meestal bij onze koffie dates hoort een gebakje of een lekkere lunch.

De dag begin ik met koffie en daarna ga ik lekker aan de slag. Er lopen een aantal leuke samenwerkingen waar ik mee aan de slag ben en aangezien ik altijd lekker vroeg wakker ben, ga ik gelijk aan de slag!

Na een dagje achter de computer ga ik vaak nog wel even naar buiten. Een wandeling door het park vind ik dan heel fijn. S’avonds zit er vaak een Pauw in de boom en dat ziet er altijd zo tof uit.

Een van de plekken waar ik veel kom is de boekenwinkel Waanders in Zwolle. Ik vind de locatie prachtig en heerlijk om lekker te snuffelen tussen de boeken, koffie te drinken en te werken. Zoals je wel van mij gewend bent ben ik nou eenmal een enorme zoetekauw en ook hier weer een koffie met een taartje. Oeps!

De rest van de week ben ik vooral aan het werk bij Hunkemöller en ben ik bezig met iets heel tofs waar ik nog niet teveel over wil delen. Het is iets wat ik in mijn tuin aan het maken ben en tussen het werken door besteed ik hier veel tijd aan. Binnenkort meer hierover!

Waar ik ook weer mee ben begonnen is het kweken van eigen groenten. Ik heb dit in het verleden ook gedaan met een grote moestuin maar die is uiteindelijk weggehaald omdat we destijds te weinig tijd ervoor hadden. Ik ben het opnieuw gaan oppakken maar wil het dan kleinschalig houden. Ik heb bij Dille & Kamille het een en ander gekocht maar hoop deze week ook even naar de Intratuin te gaan om te kijken wat mij nog meer aanspreekt. Ook kwam ik dit kleine gereedschap tegen van de Dille & Kamille en dat is ideaal om te gebruiken bij het zaaien in potten.

De ochtend begint voor mij het fijnst met een heerlijke ijskoffie. Ik drink deze altijd met een flinke scheut havermelk. Ideale start van de dag om lekker wakker te worden en aan het werk te gaan. Ik vind het altijd fijn als het zonnetje al langzaam naar binnenkomt!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram