‘Weekendje weg’ Wat neem ik mee!

‘Weekendje weg’ Wat neem ik mee!

Eigenlijk bedoel ik geen weekendje weg maar ga ik vandaag een paar heerlijke dagen kerstproeven in het mooie Valkenburg.

Samen met een vriendin (zusje van mijn vriend) boekte we begin dit jaar een hotel in Valkenburg met het idee om daar in de winterperiode de populaire kerstmarkten te gaan bezoeken.

We zijn nu bijna een jaar verder en vandaag is eigenlijk zover, we vertrekken naar het zuiden van Nederland om alvast helemaal in de kerststemming te komen op de prachtige kerstmarken van Valkenburg. Ik ben zelf heel benieuwd hoe het daar is en kan dan ook niet wachten. Voor deze dagen leek het mij wel weer leuk om te laten zien wat ik allemaal meeneem qua beauty producten en extra gadgets.

Beauty producten

Wanneer ik op vakantie ga (in dit geval 3 dagen) neem ik altijd zo min mogelijk make-up producten mee. Tegenwoordig ben ik ook een stuk kritischer met de producten die ik gebruik, zo heb ik een aantal favorieten die ik altijd bij mij wil hebben en deze neem ik dan ook mee.

w4

Gadgets

Naast beautyproducten neem ik ook het een en ander mee qua gadgets. Zo wil ik natuurlijk wel wat leuke foto’s maken van de sfeer daar zodat ik dat kan delen met jullie op mijn blog. Ik hiervoor mijn systeemcamera mee. Dit is de Nikon 1 die erg handig is voor vakantie om mee te nemen en tegelijk mooie beelden te maken. Ook mijn tablet vind ik altijd fijn om bij mij te hebben, mocht ik wifi hebben kan ik dan even een blik werpen op de site.

w3

Extra

Voor de rest neem ik nog een leuk boek mee om te lezen tijdens de lange treinreis en voor in het hotel. Ik vond dit boek ‘Love Letters’ voor €1,99 in de sale bij de Bruna en die leek mij leuk om mee te nemen.

w2

w1

Ga jij in deze tijd nog een leuke kerstmarkt ergens bezoeken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 15 december 2015 / 23:37

  Wauw wat een mooie producten neem je mee zeg!

 2. 14 december 2015 / 21:43

  Wat neem je mooie producten mee, prachtige foto’s 🙂
  X

 3. 14 december 2015 / 19:28

  Wat een mooie foto’s allemaal! En fijne make-up producten neem je mee!

 4. 14 december 2015 / 17:21

  Wat een fijne producten neem je mee! Die compacte camera lijkt mij heel handig. Zelf heb ik genoeg aan één camera en dat is mijn spiegelreflex. Ook al is ‘ie zwaar om mee te nemen, sinds ik mijn Rollei tas heb, heb ik er nooit problemen mee, hihi. Heel veel plezier in Valkenburg! Wij zijn naar de Schitterende Kerstmarkt geweest in Tuincentrum Overvecht, ook erg mooi om te zien!
  liefs

 5. 14 december 2015 / 16:33

  Mooie producten 😀 Ik heb ook die camera maar dan in roze, hij is zo fijn ^^ Dat toilet tasje is echt cute :]

 6. 14 december 2015 / 12:25

  heel veel plezier! wat leuk dat je dat boek gevonden hebt 🙂

 7. 14 december 2015 / 12:24

  Oh wauw, dat make-up tasje van Ted Baker is echt mega cute. Heel veel plezier in Valkenburg x

 8. 14 december 2015 / 10:11

  Wat leuk dat je een paar dagen weg gaat zeg! Veel plezier!

 9. 14 december 2015 / 09:22

  Wat leuk en gezellig, have fun! Dat boek ziet er leuk uit en wat een fijne prijs :-)!

 10. 14 december 2015 / 09:11

  Wat gezellig dat je een paar daagjes naar Valkenburg gaat! Geniet er van <3 Mooie producten neem je mee. Ik ben verliefd op je schattige make-up tasje van Ted Baker, zo pretty!

 11. 14 december 2015 / 09:08

  Wat leuk dat je dat boek zo lekker cheap hebt weten te scoren! Heel veel plezier deze dagen! Super knus om die markten te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram