WEEKEND ESSENTIALS #5

WEEKEND ESSENTIALS #5

1Het was alweer een tijdje geleden dat ik een ‘Weekend Essentials’ artikel online heb gezet. Tijd om daar snel verandering in te maken en mijn beauty essentials voor dit weekend met jullie te delen. 

Het is namelijk vrijdag en dat betekent heerlijk weekend!!  Ik ga naar mijn vriend toe en neem daarvoor altijd een aantal beautyproducten mee die ik niet kan missen. Morgen wordt een heerlijke zonnige dag en gaan we samen naar Amsterdam. Ik neem daarom niet teveel mee maar wel de producten die ik tijdens zonnige, warme dagen heerlijk vind. Kijk mee!

3DIOR – Getinte Dagcrème

Een echte must voor zomerse dagen wanneer ik niet een laag foundation wil dragen is de getinte dagcrème van Dior. Dit is een heerlijke voedende en hydraterende crème die naast een fijne verzorging ook een gezonde tint achterlaat. Ik vind hem heerlijk!

 4

Anastasia Dipbrow Pomade – Ebony

Mijn wenkbrauwen hebben de afgelopen tijd een hele verandering gehad. Ik ging namelijk een paar maanden geleden naar een ‘wenkbrauw guru’ en heb mij goed laten adviseren wat nou het mooiste is. Daar kwam al snel uit om de komende tijd niet te gaan epileren en even door de zure appel heen bijten wanneer je haartjes ziet. Zo gezegd zo gedaan en de afgelopen tijd was mijn pincet onder het stof gegaan. Het resultaat nu is een natuurlijke volle vorm wenkbrauw die nog maar heel weinig product nodig heeft. Voor de laatste kleine opvulling gebruik ik het wonder wenkbrauw product van Anastasia.

5

MAC – Creme Cup

Mijn make-up look is vrijwel altijd neutraal en helemaal wanneer het volop zomer is. Op mijn lippen draag ik daarom ook een leuk neutraal kleurtje en kies ik voor Creme Cup van MAC. Dit is een heerlijk zacht roze tint die heel liefelijk staat. Klik hier voor de review.

6

Yves Saint Laurent – Blush Radiance nr. 10

Een grote favoriet uit mijn stash is de blush van Yves Saint Laurent. Dit is een prachtig warm paars tintje die je heel mooi kunt opbouwen en helemaal past bij mijn gewenst neutrale look. Het is niet alleen een prachtige kleur, ook het gouden doosje heeft mijn hartje gestolen. Klik hier voor een review.

7

Wat zijn jouw make-up essentials voor dit weekend? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram