Weekend essentials #4

Weekend essentials #4

w1

Het is weer weekend en dat betekent dat ik weer naar mijn vriend ga om gezellig samen te zijn. Ik heb voor vandaag weer een ‘weekend essentials’ artikel gemaakt met producten die ik dit weekend meeneem.

Het was een tijdje stil rond mijn ‘weekend essentials‘ artikelen omdat ik zoals jullie weten de deur niet echt uit kan gaan om het weekend bij mijn vriend te zijn. Het gaat stukjes beter met mijn gezondheid en daarom ga ik ook weer naar mijn vriend toe. Ik laat je vandaag daarom weer mijn essnetials zien die ik niet kan missen dit weekend. Kijk mee!

Yves Saint Laurent Rouge Volupté – Jealous Coral

w2

Dit nieuwe pareltje kan ik natuurlijk niet thuis laten. Ik heb deze prachtige lipstick van Yves Saint Laurent nu z’n twee weken en ik ben er aan verslaafd. De kleur is vooral in het voorjaar extra prachtig maar ik kan het nu al niet laten en draag hem volop. Daarnaast vind ik hem heel fijn aanvoelen op de lippen en is de huls natuurlijk PRACHTIG!! Review

w3

Benefit – Roller Lash Mascara 

w4

Nog een nieuw product dat bij mijn weekend essentials hoort is de nieuwe mascara van Benefit, de Roller Lash. Ik was al groot fan van de Benefit They’re Real mascara en opnieuw ben ik verkocht. Deze fijne mascara geeft je wimpers echt een boost zonder een wimperkruller aan te raken. Daarnaast vind ik ook de verpakking heel tof! Review

w5

Maybelline Fit Me – Anti Shine Stick w6

Het laatste product dat ik wil laten zien is de Anti Shine stick van Maybelline. Ik kocht deze met 50% korting omdat ze volgens mij uit het schap gaan. Jammer want ik vind het een top product en gebruik het graag. Het brengt super handig aan en het effect op mijn huid is gewoon top. Het enige nadeel is dat hij super snel op gaat… Misschien moet ik voor de zekerheid nog een back-up halen!

w7

w8

Wat zijn jouw make-up essentials voor dit weekend? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram