Weekend Essentials #4

Weekend Essentials #4

w1

Het is alweer weekend en dat betekent dat ik weer een aantal producten bij elkaar heb gezocht die ik dit weekend ga gebruiken. Ik ga namelijk weer even naar mijn vriend toe en neem altijd maar een paar spulletjes mee qua make-up!

Dit keer heb ik 3 producten die ik vrijwel allemaal drie nieuw heb. Een lipstick/balm en een prachtig lakje van Maybelline die ik scoorde bij de Big Bazaar en een palette van Khroma Beauty voor zowel het gezicht als ogen. Benieuwd? Kijk mee!

Maybelline Pink Shock Nagellak 

Een tijdje geleden kwam ik bij de Big Bazaar dit knal roze lakje tegen en ik was direct verkocht. Mijn vriend was erbij en zei ‘laat maar liggen, je hebt kleurtjes zat’. Ik gaf hem gelijk en besloot hem te laten liggen maar dat duurde niet lang, bij mijn volgende bezoekje aan de Big Bazaar nam ik hem mee!

w2

110

Maybelline Pink Lollipop 

Maybelline heeft een collectie met lipsticks verstopt in prachtige hulzen. Ik ben er echt dol op en naast dat er een aantal verkrijgbaar zijn in de winkels kun je bij de Big Bazaar een aantal ‘aparte’ varianten vinden. Zo vond ik deze neon roze variant in Pink Lollipop, een lipbalm met een onwijs zoete smaak. Hij laat een lichte roze kleur achter op je lippen maar het is meer glans. Ik vond hem wel leuk om dit weekend in mijn tas te stoppen.

w3

w4

w5

Khroma Beauty Kardashian Beauty
Kourtney’s Kardazzle Face Palette

Sinds kort heb ik face palette uit de Khroma Beauty collectie. Deze paletten bestaan al een lange tijd maar nog niet eerder had ik hem geprobeerd en toch bleef ik steeds wel benieuwd. Ik heb het palette van Kourtney met daarin 8 verschillende oogschaduw kleuren, een blush en twee highlighters. Het doosje is vrij klein waardoor het ideaal is voor onderweg. Ik moet zeggen dat ik er meer van had verwacht maar ondanks dat vind ik hem wel leuk om mee te nemen.

w6

w7

De kleuren die ik het meest gebruik zijn de onderste drie tinten, beige, donker bruin en taupe/paars.
w8

w9

Heb jij nog leuke/nieuwe beauty producten die je dit weekend gaat gebruiken?
Fijn weekend!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram