Weekend essentials || #3

Weekend essentials || #3

1

Het is weekend en dat betekent dat ik weer naar mijn vriend ga om gezellig samen te zijn. Ik heb voor vandaag weer een ‘weekend essentials’ artikel gemaakt met producten die ik dit weekend meeneem.

Dit keer heb ik 4 producten uitgezocht die ik dit weekend bij mij wil hebben. Alle 4 vind ik passen ze goed bij het winterse weer en zijn ook nog is erg mooi. Benieuwd? Kijk mee!

 Maybelline Colorsensational nr. 715 Ice Tea

Alle lipsticks die ik los had liggen in mijn tas heb ik eruit gehaald zodat ik is plaats kon maken voor een kleurtje die ik heel mooi vind maar die ik te weinig gebruik omdat ik hem een beetje vergeet. Namelijk van Mayebelline nr. 715, een hele mooie neutrale kleur die een prachtig glansje achterlaat en heerlijk zacht aanvoelt. Dit weekend gaat die zeker mee!

2

Chanel Powder Blush 160 Innocence

Deze Chanel blush heb ik nog niet zolang en vind ik prachtig. Het is een warme tint die ik prima vind passen bij deze winterse dagen. Is het geen pareltje?

3

4

Maybelline Colorshow Marshmallow

Nog een kleurtje die heel goed past bij de sneeuw, uit de Maybelline Colorshow collectie dit lakje in Marshmallow. Jammer dat hij niet naar marshmallow ruikt…

7

L’Oreal Crystal White

Als laatste nog een product dat ik aan het testen ben, de Crystal White van L’Oreal. Dit product helpt tegen gele nagels. Ik ga het testen en wie weet schrijf ik er nog een keer een review over.

5

6

Wat zijn jouw make-up essentials voor dit weekend? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram