Weekend Essentials || #2

Weekend Essentials || #2

1

Het is weekend en dat betekent dat ik weer naar mijn vriend ga om gezellig samen te zijn. Ik heb voor vandaag weer een ‘weekend essentials’ artikel gemaakt met producten die ik dit weekend meeneem.

Zoals ik al vaker heb verteld draag ik in het weekend meestal maar weinig make-up of ga ik voor een simpele look. Ook dit weekend koos ik 3 producten uit die bij mijn essentials horen en ik die ik meeneem. Alle drie passend bij een neutrale look. Kijk mee!
2

NYX Lip Gloss in Crème Brûlée

Een van de meeste fijne lipglosses die ik heb ik mijn stash is een butter gloss van NYX. Ik hem hem in de variant Crème Brûlée. Ik pak deze kleur er vaak bij omdat hij heel natuurlijk en draagbaar is. Daarnaast blijft die mooi zitten en voelt die erg zacht op de lippen. Er zijn onwijs veel leuke butter gloss kleurtjes verkrijgbaar, maar dit is toch mijn favoriet!

5

6

Chanel Les Beiges Healthy Glow Multi-Colour

Een van de mooiste producten uit mijn stash is de healthy glow multi-colour van Chanel. Het is een prachtig product voor een natuurlijke uitstraling. Het is een product met een mooie highlighter, blush en bronzer. Je kan ze los van elkaar gebruiken maar ik vind ze samen een prachtig resultaat geven. Het geeft een gezonde,natuurlijke look.

7

8

OPI Don’t Pretzel My Buttons

Nu mijn nagels in de verf kunnen kan een pakje ook niet ontbreken tussen mijn weekend essentials. Dit kleurtje van OPI past perfect bij een nude look!

4

Wat zijn jouw make-up essentials voor dit weekend? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram