Weekend essentials #2 Make-up

Weekend essentials #2 Make-up

w1

Alweer een tijdje geleden schreef ik een artikel over mijn weekend essentials. Beauty en verzorgings producten die ik meeneem als ik naar mijn vriend ga in het weekend.

Nu zul je misschien denken dat een beautylover die omkomt in de make-up een hele berg met zich meesleurt, maar dat is in mijn geval zeker niet zo. Als ik naar mijn vriend ga neem ik zo min mogelijk product mee. Benieuwd? Kijk mee!

w2

Als ik naar mijn vriend ga wissel ik vaak met make-up producten. Mijn verzorgingsproducten blijven meestal een aantal weken gelijk maar qua make-up verander ik veel en vaak. Ik heb mijn Yves Saint Laurent make-up tasje erbij gepakt om wat spulletjes in mee te sleuren.

Zo neem ik mee: De Anti Blemish Solutions Powder van Clinique voor de basis, het Sleek Face Form palette voor blush, highlighter en bronzer. De Perfect Touch Concealer van De Big Bazaar, van W7 de Absolute Lashes mascara. Een wenkbrauw potlood van Lancôme en voor mijn lippen een Colorburst lipbutter van Revlon en mijn nieuwe Lip Pencil in Minimalist van Maybelline!

w3

Heb jij ervaring met bovenstaande producten?
Als jij naar je vriend (ergens heen) gaat neem jij dan veel make-up mee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram