Weekend Essentials || #1

Weekend Essentials || #1

w1

Het is weekend en dat betekent dat ik weer naar mijn vriend ga om gezellig samen te zijn. Ik heb voor vandaag weer een ‘weekend essentials’ artikel gemaakt met producten die ik dit weekend meeneem.

Twee daarvan zijn net nieuw en een product is zo prachtig maar gebruik ik veel te weinig. Benieuwd? Kijk mee!

w2

L’Oréal True Match Foundation

w3

In het weekend draag ik niet zoveel make-up maar ik ben heel benieuwd naar de foundation en daarom neem ik hem mee. De kleur komt ontzettend in de buurt van mijn favoriete Chanel foundation dus ik ben ontzettend benieuwd of die ook net zo fijn is.

w4

L’Oréal Caresse Lipstick 01 Fashionista Pink 

w5

Ik liet deze lipstick begin van de week in een artikel zien en dit weekend gaat hij ook gelijk mee omdat hij echt super fijn en mooi is. Ik kocht hem voor maar liefst 50 cent en ik ben helemaal fan. Hij is mooi neutraal, super zacht op de lippen en daarom ideaal voor een simpele make-up look!

w6

SLEEK Face Form palette

Het face form palette van Sleek heb ik al onwijs lang in mijn stash liggen en zoals je kunt zien op de foto is die nog veel te weinig gebruikt. Hij is super handig omdat je een blush, een highlighter en bronzer in een palette hebt zitten en omdat hij ook nog is super mooi is neem ik hem voor dit weekend mee! Scheelt weer een hoop andere producten mee te slepen.

w7

Wat zijn jouw make-up essentials voor dit weekend? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram