Nu in de Beauty Webshop van John Beerens – Ruim assortiment aan geuren & parfums!

Nu in de Beauty Webshop van John Beerens – Ruim assortiment aan geuren & parfums!

Goed nieuws zo vlak voor de feestdagen, de beauty webshop van John Beerens verkoopt vanaf nu een ruim assortiment aan heerlijke geuren & parfum…

& dat komt goed uit kun je zeggen want persoonlijk vind ik het altijd erg leuk om een parfum cadeau te krijgen met de kerstdagen en eigenlijk vind ik het ook wel ideaal om iemand cadeau te doen als je degene een beetje goed kent en weet waar die van houdt, want wat zien de pakketjes er altijd prachtig uit als het gaat om geuren…

Mocht je iemand willen verrassen met een heerlijke geur & weetje totaal niet welke je moet kiezen? Je kunt in de  beauty webshop van John Beerens  contact opnemen met de adviseurs zodat zij jou kunnen helpen met de juiste keuze! Hoe ideaal is dat?

Natuurlijk ben ik direct gaan kijken want ik ben echt een parfum liefhebber, zodra ik er een heb wil ik zooooo ontzettend zuinig doen om er zo lang mee te genieten, maar helaas voor ik het weet is die weer op!

Wat ik zelf een heerlijke geur vind en die ook nog is te koop is in de shop, de Miss Dior van Dior. Deze is zo ontzettend heerlijk en de fles is ook nog is zo mooi om op je kaptafel neer te zetten dat ik deze geur echt aanraad als je een beetje een liefhebber bent van heldere bijzondere zachte geur!

Zeker een cadeau om jezelf ook mee te verrassen, niet?

& dat is niet alles, je kunt nu in de webshop terecht voor maar liefst 60 verschillende top merken en maar liefst 250 geuren voor mannen en vrouwen!

Kijk voor het hele assortiment van heerlijke geuren in de beautywebshop, ze verkopen ook geursets, heel leuk om cadeau te doen!

Wat vind jij ervan om een geur cadeau te doen aan iemand? Wat is je favoriete geur?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram