Wat zegt je sterrenbeeld over je?

Wat zegt je sterrenbeeld over je?

Je sterrenbeeld zegt veel over je leven, over je persoonlijkheid en over je karakter. Dat elk sterrenbeeld verschillende karaktereigenschappen heeft, is bijvoorbeeld veelzeggend te noemen. Door horoscopen te lezen, kom je ondertussen ook nog meer over je leven te weten. De horoscopen wijzen als het ware de weg in je leven; je weet hierdoor een stuk meer/beter wat je te wachten staat.

Maar, wat zegt het sterrenbeeld dan precies over jóu? Of ben je gelijk aan iemand anders die op precies dezelfde dag geboren is? Nee, je bent niet volledig gelijk. Wel is het een feit dat alle sterrenbeelden eigen kenmerken hebben die voor iedereen binnen het sterrenbeeld gelden. Als ram ben je bijvoorbeeld dapper, terwijl je als weegschaal erg evenwichtig bent.


Wordt dit dan alleen door je sterrenbeeld bepaald? Nee, dat is niet het geval. Als je naar een waarzegger toe gaat, begint hij/zij mogelijk direct over je geboortehoroscoop. Dit is een ‘screenshot’ van hoe de planeten stonden toen je ter wereld kwam. Ook de stand van deze planeten is bepalend voor je karakter en je leven.


Bron Unsplash – @abstralofficial

Niet iedereen is hetzelfde

Zoals hierboven al aangegeven; als maagd ben je niet gelijk aan alle andere maagden. Elke maagd is op z’n eigen manier uniek, net zoals dat voor elke andere sterrenbeeld geldt.

Dit komt onder meer door de geboortehoroscoop. Zoals hierboven al aangegeven, is de stand van de planeten van essentieel belang. Deze stand zorgt in combinatie met je sterrenbeeld voor bepaalde karaktereigenschappen. Dit verklaart ook waarom je je niet altijd in je sterrenbeeld kunt vinden. Mocht dit het geval zijn, is de kans groot dat juist je geboortehoroscoop van invloed op jou is.

Geboortehoroscoop

De geboortehoroscoop is grotendeels bepalend voor je karakter (eigenschappen). Om zo’n geboortehoroscoop te bepalen, moet je weten waar je bent geboren, in welk land en op welk tijdstip. Dit zijn gelukkig allemaal zaken waar je relatief makkelijk achter komt.

Leer jezelf goed kennen

Voor elk individu is het belangrijk dat hij/zij zichzelf goed kent. Alleen als je jezelf goed kent, ben je in staat om de juiste keuzes voor jezelf te maken. Ook ben je hierdoor in staat om alles uit je leven te halen. Op het gebied van geluk welteverstaan.

Mede daarom is het advies om serieus met je horoscoop aan de slag te gaan. Check de horoscoop dagelijks die bij je sterrenbeeld hoort. En doe daarnaast ook onderzoek naar je geboortehoroscoop. Mocht je hier niet helemaal uitkomen, kun je hulp bij een specialist vragen. Dat is ook mogelijk als je bijvoorbeeld niet weet waar je precies geboren bent. Of hoe laat je geboren bent.

Bron Unsplash – @dilson

Lees jij wel is je sterrenbeeld?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram