Wat vind jij? Mobiel internet Vs. Make-up!

Wat vind jij? Mobiel internet Vs. Make-up!

weheartitHet is weer tijd voor een vraag aan jullie. Een hele tijd geleden had ik een aantal artikelen gemaakt waarin ik naar jou mening vroeg en ik vond het zo leuk om te lezen dat ik het tijd vond om opnieuw z’n artikel te maken!

De vraag van vandaag slaat eigenlijk nergens op maar toch ben ik heel benieuwd waarvoor jij zou kiezen.

De vraag is:

A: Heb jij liever 1 jaar lang internet op je mobiel en geen make-up tot je beschikking.

of

B: 1 jaar lang geen internet op je mobiel en gewoon dagelijks/wanneer je wilt make-up kunnen dragen.

Ik kies voor:

Ik kies voor antwoord B, ik vind make-uppen zo leuk dat ik er echt niet zonder kan. Experimenten, lekker make-up shoppen werkt voor mij heel ontspannend en zet ik boven internetten op mijn mobiel. Als ik ergens heen ga en mijn mobiel bij mij heb en gebruik kan maken van internet merk ik toch dat ik alles om mij heen langs mij heen gaat en wanneer ik geen mobielinternet heb geniet ik veel meer van de dingen om mij heen en voelt het een stuk fijner!

Ga jij voor A of voor B?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram