Wat vind jij belangrijk bij het kopen van een make-up product?

Wat vind jij belangrijk bij het kopen van een make-up product?

weheartitAfbeeling bron – weheartit.com

De meeste bezoekers die op Fablouise een kijkje komen nemen gebruiken make-up en zijn net als ik er ook dol op. De ene koopt heel regelmatig en de andere vliegt zodra er een nieuwe collectie is naar de schappen.

Nu vroeg ik mij wel af wat jullie het meest belangrijkst vinden als je make-up koopt. Ben je iemand die altijd bij het zelfde merk staat te kijken. Vind je ingrediënten belangrijk en stem je daar je keuze op af. Vind je de vormgeving belangrijk in het maken van keuze of kijk je naar de prijs! Ik ben er ieder geval heel benieuwd naar.

Ik zelf kijk altijd het eerste naar hoe een product eruit ziet. Als het er interessant en aantrekkelijk uitziet dan neem ik het al snel mee naar huis. Pas thuis kijk ik naar de ingrediënten en einde van de maand pas op mijn bankrekening naar de ‘prijzen’. Ik ben iemand die het liefst zoveel mogelijk merken bij langs gaat en niet vast blijft haken aan 1 merk.

Wat vind jij belangrijk als je een make-up product koopt?

De uitstraling van het product.
Ik koop graag alles van een merk.
De ingrediënten vind ik zeer belangrijk.
Ik let op de prijs.
Ik koop graag iets wat net nieuw is op de markt.

Laat het weten in de comments!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram