Wat staat er op mijn wishlist!

Wat staat er op mijn wishlist!

Iedereen heeft wel een wensenlijstje met dingetjes die je graag zou willen hebben. Items waar je over zit te dromen en waar je jezelf af en toe op kan trakteren.

Ook ik heb een aantal items op een lijstje staan die ik heel graag wil gaan kopen. Deze items wil ik je heel graag laten zien. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

1. Bovenaan mijn wishlist staat toch wel de witte bluetooth speaker van Marshall. Ik wil hem al een tijdje maar het is er nog niet van gekomen om deze te kopen. In huis luister ik ontzettend veel muziek en ik heb nu een kleine speaker die ik snel kan koppelen van mijn telefoon, maar omdat de Marshall speaker er ook nog is tof uit ziet zou ik heel graag deze willen aanschaffen voor in huis.

2. Rotan vind ik geweldig en mijn hele huis staat vol met toffe rotan meubeltjes en items. Ik zoek voor een kamer boven nog een leuk rond tafeltje en zag dat de Xenos binnenkort deze rotan variant gaat verkopen. Hoe leuk is die!

3. Zoals ik bovenaan al schreef, ik luister veel muziek. Eigenlijk kijk ik vrijwel nooit tv maar zet ik liever een muziekje aan of pak ik er een boek bij. Ook als ik aan het werk ben heb ik altijd een koptelefoon op. Nu gebruik ik al jaren een koptelefoon van Sony maar deze begin bij de oorschelpen los te laten.

4. Ik heb een kastje die ik eigenlijk een beetje wil opknappen. Ik wil er een nieuw likje verf aangeven en nieuwe knopjes op plaatsen. Een tijdje geleden kwam ik deze maantjes tegen en ik was opslag verliefd. Dit zijn toch knopjes die ieder kastje perfect maken!

5. Ik ben in huis nog wat puntjes op de i aan het zetten en daarom wil ik graag nog wat posters aan de muur hebben hangen. Ik heb online al heel wat toffe varianten gevonden die mij erg aanspreken. Nu alleen nog een keuze maken welke het allemaal gaat worden.

6. Sinds een weekje heb ik een nieuwe auto en een van de dingen die ik er graag ik wou hebben was een CD speler (haha)! En ja hoor, die zit er in. Bij de kringloop kocht ik voor de lockdown een aantal oude cd’s om te luisteren maar ik wil ook graag cd’s van mijn favoriete artiesten zoals The Weeknd, Sia en Lana del Rey. Het viel mij op dat Cd’s helemaal niet zo duur zijn!


Wat staat erop jouw wishlist?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. Lydia
    26 maart 2021 / 14:59

    een slowjuicer, een mooie jeans, betere pannen, eetkamerstoelen 🙂

  2. 18 maart 2021 / 14:06

    Wat een leuk lijstje! Het rotan tafeltje vind ik erg mooi. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram