Wat spookt ze uit achter de schermen!

Wat spookt ze uit achter de schermen!

Als ik terug kijk naar mijn blog geschiedenis dan zijn de meest gelezen artikelen de artikelen geweest die een kijkje gaven in mijn persoonlijke leven. Wat deed ik op een dag, wat hield mij bezig en wat had mijn interesses. Zelf vind ik het ook altijd leuk om persoonlijke artikelen te lezen omdat ze mij best vaak inspireren.

Een paar jaar geleden besloot ik hier mee te stoppen. Ik wou met mijn blog natuurlijk een hele andere kant op en dat is gelukt. Bijna 2 jaar lang richt ik mij vooral op Fablouise.nl op gratis handige printables en de bekende gratis wallpapers. Toch ben ik de laatste tijd weer gaan denken op het persoonlijke een beetje op te pakken. Het idee om weer persoonlijke artikelen te delen maakt mij toch enigszins weer blij.

Een kijkje in mijn leven, achter de schermen. Gericht op mijn werk als vormgever maar ook de kant achter de schermen zoals het leven naast de blog en het werken. Een kijkje in mijn wereld aan het werk voor mijn webshop. Misschien wel weer shoplogs, recepten en (onzinnige) dingen die ik meemaak. Dagjes weg en noem maar op! Ieder geval wil ik er weer voor zorgen dat je iedere week naast de illustraties ed. weer terecht kunt voor een kijkje in mijn leven en achter de schermen!

Om te beginnen, hieronder een foto die een vriendin van mij van de week maakte. Het was die donderdag dat het ontzettend warm was. De hele middag lag ik lekker aan het water en s’avonds besloot ik samen met een vriendin lekker even te wandelen. Het waaide een beetje waardoor het nog best lekker was om buiten te zijn. Ik kocht een week geleden bij de Hunkemöller een nieuwe bikini en als klap op de vuurpijl werd ik verliefd op deze denim playsuit. Met dat heerlijke zomerse temperatuurtje ideaal om lekker te dragen!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram