Wat neem ik mee: Essentials voor Antwerpen!

Wat neem ik mee: Essentials voor Antwerpen!

a1Mijn vriend is bijna jarig en het leek mij een leuk idee om hem mee te nemen naar Antwerpen. 3 maanden geleden waren we er ook en hadden een ongelofelijke leuke tijd.

Cultuur snuiven, musea bezoeken, winkelen en natuurlijk genieten van de lekkere eet en drink tentjes. We keken er ieder geval allebei weer naar uit om is terug te gaan en zo gezegd zo gedaan. Ik boekte 2 dagen als verrassing!

Ik ben er vandaag naar toeen het leek mij daarom wel leuk om te laten zien wat ik qua (beauty)producten voor 2 dagen meeneem. Zoals jullie waarschijnlijk allemaal merken is het heerlijk weer dus veel make-up dragen ga ik sowieso niet maar toch vind ik het fijn om wat mee te nemen ook als we uiteten gaan. Kijk mee!

Tablet 

Het eerste wat ik meeneem is mijn tablet. Ik vind het toch altijd wel heerlijk om s’avonds op de hotelkamer even lekker op internet te kijken en natuurlijk op mijn blog. Ik neem hem mee in mijn ontzettend toffe tablet hoes van Ted Baker!

a2

Camera + oplader

Wat ook echt niet kan ontbreken is mijn camera. Ik neem voor dit uitje mijn Nikon 1 mee zodat ik lekker foto’s kan maken en ook kan gaan vloggen voor jullie. Wat ook echt een must is is een externe oplader voor mijn iPhone. Hiermee kan je gewoon je iPhone opladen via het stopcontact.

a3

Beauty producten + Zonnebril 

Het is heerlijk weer dus een absolute must is zonnebrand crème en een zonnebril. Ik neem mijn Zonnebril van de Sting mee omdat ik deze op dit moment het liefste draag. Natuurlijk gaan er ook een aantal beauty producten mee. Deze bewaar ik in mijn make-up tasje van Riverdale.
a5

Qua make-up hou ik het neutraal omdat het toch lekker weer is. Toch wil ik wel make-up mee omdat ik mij wel wil optutten als we uiteten gaan natuurlijk. Hieronder zie je mijn favoriete items om mee te nemen.  Veder qua verzorging neem ik een reiniger mee, tandenborstel natuurlijk, een haarborstel en natuurlijk zonnebrand!!
a6

Ben jij al een keertje in Antwerpen geweest? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 7 november 2015 / 12:36

    Ik had de nikon 1j1 en die heb ik verkocht, heb nu de Olympus pen gekocht met de 45mm 1.8 lens erop! de nikon was fijn maar na 2,5 jaar had ik het wel een beetje gehad, in het donker filmde die nauwelijks, stelde wel enorm snel scherp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram