Wat kan er nou niet in een Fiat 500L?

Wat kan er nou niet in een Fiat 500L?

fiatAdvertorial – Vlak voordat ik 18 jaar werd had ik het er over dat ik op mijn 18e direct voor mijn rijbewijs zou gaan. Ik ben nu vier jaar verder en nog niet begonnen. Waarom? Dat vraag ik mijzelf eigenlijk ook heel vaak af.

Mijn droom auto heb ik al wel bedacht, namelijk de Fiat 500. Dit kleine compacte fashionable autootje is verkrijgbaar in zoveel leuke kleurtjes. Maar voordat ik er eentje uit kan kiezen moet ik natuurlijk wel een rijbewijs hebben.

De Fiat 500 kennen we als een klein en compact autootje. Maar speciaal voor de liefhebbers die wat meer ruimte nodig hebben is er nu een nieuwe variant; de Fiat 500L. De Fiat 500L is  geschikt voor de hele familie en biedt veel ruimte.Natuurlijk kan ik dit wel honderd keer zeggen en hopen dat mensen het gaan geloven, maar het is veel leuker om dit op een grappige manier te bewijzen.

fiatOp de speciale Fiat 500L minisite is het mogelijk het te bewijzen. Duik in de bagageruimte van de Fiat 500L en laat je verrassen door de mogelijkheden.  Door in te loggen met je Facebook-account op de speciale Fiat pagina kom je op de pagina waar je leuke filmpjes krijgt voorgeschoteld. De achterklep gaat open en er verschijnt een grappig filmpje van iemand die in de auto zit. Een paaldanseres in actie, een zingende Mexicaan, een breiende oma die ook nog de ruimte heeft om ballen naar je te gooien. Er komt van alles voorbij. En allemaal voorbeelden om je ervan te overtuigen hoeveel ruimte de Fiat 500L nu eigenlijk te bieden heeft.

fiat2

fiat3Na elk filmpje krijg je de vraag of je verwacht dat de getoonde bagage in zo’n leuke auto past. Niet? Dan zullen ze het in een nieuw filmpje bewijzen. Had je het wel verwacht? Dan geeft Fiat je wat productinformatie en de mogelijkheid om je in te schrijven voor nog wat extra informatie.

Ben jij ook zo benieuwd hoeveel ruimte de Fiat 500L nou echt biedt?
Breng dan een bezoekje aan de speciale site en ontdekt het zelf.

Heb jij je rijbewijs al gehaald?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram