Wat is jouw favoriete Budget make-up merk?

Wat is jouw favoriete Budget make-up merk?

essenceBudget merken vind ik persoonlijk helemaal geweldig omdat lekker veel kunt shoppen voor weinig en met een beetje geluk zijn de producten ook nog is geweldig…

Voor de site koop ik regelmatig budget merken omdat ik aan de statistieken zie dat dat de artikelen zijn de toch wel het meeste worden gelezen en dat geloof ik best. Daarom ben ik wel benieuwd naar wat jullie favoriete budget merken zijn. Je hebt er namelijk een hele hoop:

essence
Catrice
Miss Sporty
Eigenmerk Etos
Eigenmerk DA
HEMA
MAX Action

en ga zo maar door! Nu ben ik wel benieuwd welk budget merk jouw favoriet is, ook als die nog niet in dit rijtje staat.

Mijn favoriete merk is denk ik wel essence als het gaat om budget artikelen. Het is een merk wat vooral voor de jonge doelgroep is en beginnende make-up gebruikers maar ook ik vlieg er regelmatig voor naar de winkel. De vormgeving vind ik altijd best leuk, de producten zijn heerlijk betaalbaar en de kwaliteit is soms ook verbazend goed. Natuurlijk heeft het merk ook wel is grote blunders maar dat is natuurlijk ook weer snel vergeten.

Wat is jouw favoriete budget make-up merk? En waarom?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram