Wat ik nodig heb om optimaal vanuit huis te werken!

Wat ik nodig heb om optimaal vanuit huis te werken!

Als zzp’er vind ik het heerlijk om op verschillende locaties te werken maar het is natuurlijk vooral belangrijk om ook vanuit huis optimaal te kunnen werken. Ik heb een heerlijke werkkamer hier voor ingericht maar ik zit ook graag in de woonkamer aan de eettafel te werken.

Om lekker vanuit huis te werken zijn er een aantal belangrijke punten voor mij dit ik nodig ben en deze punten wil ik graag met je delen!


Overal de beste wifi in huis!

Voor zowel mijn blog als voor mijn grafisch ontwerp heb ik goed internet thuis nodig. Goed internet is voor iedereen belangrijk want er is niks zo vervelend dat tussen het werken door je verbinding verbroken wordt. Voor mij is een goed internetabonnement dan ook echt een must zodat ik zorgeloos aan het werk kan. Ik heb in het begin erg vaak gehad dat mijn wifi in huis niet optimaal werkte en dat zorgde voor veel irritaties. Nu kan ik door het hele huis zorgeloos internetten en dat werkt een stuk productiever!


Bron Unsplash – Analia Baggiano

Heerlijke stoelen!

Mijn werkkamer boven is een heerlijke werkplek in huis maar ik moet je wel eerlijk bekennen dat ik heel graag ook lekker in de woonkamer zit met de tuindeur open en met uitzicht op de kipjes. Nu heb ik wel gemerkt dat ik wat fijnere eettafel stoelen hiervoor nodig ben want ik merkte dat het zitten op een mijn houten bankje niet de beste optie is voor je rug. Ik heb dan ook even op internet lopen rond surfen en heb 2 fantastische eettafel stoelen besteld bij de Sostrene Grene. Ze zitten heerlijk zacht, geven wat meer stevigheid voor mijn rug en zien er ook nog is geweldig uit. Helaas is de levertijd wat langer dan normaal maar zodra ik ze heb zal ik ze zeker even met jullie delen.


Een goede kop koffie

Ik denk dat iedere koffielover op zijn werkplek goede koffie belangrijk vind. Want zonder koffie vind ik het zelf toch altijd wel lastig om de dag echt goed te beginnen. Ik drink in deze zomermaanden iedere ochtend een heerlijke ijskoffie met havermelk en daar kan ik zo van genieten. Ik koop bij Nespresso iedere maand een aantal nieuwe smaken om te proberen en zo kan ik iedere dag weer genieten van een ander soort kopje koffie. Voor mij echt een must om mijn werkdag goed te starten!

Bron Unsplash – Jarek Ceborski

Balans in werk en privé

Het is natuurlijk een luxe om vanuit huis te kunnen werken maar het kan soms ook lastig zijn. In huis heb je natuurlijk ook genoeg prikkels die je kunnen afleiden en daarom is het belangrijk om daar een balans in te vinden. Ik sta elke ochtend vroeg op en zodra ik mijn kat en de kipjes eten heb gegeven ga ik voor mezelf aan de slag. Ik zet een lekker muziekje aan, pak mijn ontbijtje en koffie erbij en heb duidelijk met mezelf de afspraak om eerst focus te leggen op werk. Wanneer ik de eerste werkzaamheden heb verricht zorg ik dat ik even het huis uitga. Een wandeling naar de stad, een koffietje buiten de deur, de supermarkt, wat huishoudelijke taken in huis of gewoon even buiten zijn is voor mij dan een perfecte manier om daarna weer focus te leggen op mijn werk. Ik vind het tuin om niet de hele tijd achter een computer te zitten omdat ik dan merk dat mijn aandacht verzwakt en dat heeft natuurlijk invloed op het werk.

Bron Unsplash – Sincerely Media

Werk jij vanuit huis? Wat is voor jouw belangrijk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram