Wat geef jij je mama?

Wat geef jij je mama?

Cadeau sets hier cadeau sets daar, moederdag staat weer voor de deur en dat betekend dat we allemaal weer druk op zoek moeten gaan om onze lieve mama’s te verassen!

Winkels, webshops en noem maar op maken zich klaar voor moederdag zodat jij ruim de keuze hebt uit prachtige cadeaus die speciaal bij jouw’n mama past.

Maar omdat het toch altijd weer lastig om iets te kiezen lijkt het mij een handig idee om elkaar een beetje te helpen!

Heb jij al een idee? Deel het hieronder en misschien haalt iemand anders er wel een idee uit!

Ik verras mijn moeder regelmatig met kleine cadeautjes, sushi een bos bloemen of gewoon een boek altijd leuk om het persoon die altijd voor je klaar staat te verassen met iets extra’s. Dat geeft toch zo’n heerlijk gevoel! Daarvoor hoeft het voor mij geen speciaal moederdag te zijn, maar om toch mee te gaan met deze hype heb ik toch een speciaal moederdag cadeautje gekocht.

Ik kan het helaas niet hier op zetten aangezien mijn moeder ook regelmatig een kijkje neemt tussen alle artikelen. Op moederdag zelf deel ik het met jullie!

Maar voor nu! Heb jij nog leuke ideeën? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram