WALLPAPER SUNDAY #10

WALLPAPER SUNDAY #10

Het is zondag en daarom is het tijd voor nieuwe wallpapers! Een mengeling van ‘oude’ bekende prints met een kleine aanpassing en wat nieuwe variaties. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Regelmatig maak ik nieuwe Wallpapers en die deel ik natuurlijk hier op ‘Wallpaper Sunday’. Maar voor meer wallpapers kun je mij ook volgen op Pinterest. Zo hoef je niet perse te wachten op ‘Wallpaper Sunday’ en een leuke extra, ik plaats er regelmatig extra varianten op! Ohja, en heb je ook al gezien dat er Printable To Do lijstjes, weekplanners en bureaublad achtergrondjes te vinden zijn?


oh Hi Girl Wallpaper


Falling Stars Wallpaper

Mini Leopard Wallpaper

Mini Avocado Wallpaper


Klik hier voor nog meer leuke wallpapers!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram