Wallpaper Sunday #8

Wallpaper Sunday #8

Het is zondag en daarom is het tijd voor nieuwe wallpapers! Dit keer zijn er een aantal in het teken van de Liefde. Wil je rond Valentijn een nieuwe wallpaper op je mobiel? Kijk dan snel verder!

Regelmatig maak ik nieuwe Wallpapers en die deel ik natuurlijk hier op ‘Wallpaper Sunday’. Maar voor meer wallpapers kun je mij ook volgen op Pinterest. Zo hoef je niet perse te wachten op ‘Wallpaper Sunday’ en een leuke extra, ik plaats er regelmatig extra varianten op!


Love Wallpaper

Little Hearts Wallpaper

Love Wallpaper

Lightning Wallpaper

Lightning WallpaperVolg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram