WALLPAPER SUNDAY #61

WALLPAPER SUNDAY #61

De afgelopen week is het qua artikelen een beetje rustig op de site maar natuurlijk heb ik wel deze zondag een nieuwe ‘Wallpaper Sunday’ voor jullie online staan!

Als je mij op Pinterest of Instagram volgt dan heb je deze print al gezien. Het lieveheersbeestje is namelijk super vaak aangevraagd en dat die in de smaak valt is te merken. De wallpapers worden massaal gedownload! Is dit printje niet helemaal jouw ding? Kijk ook tussen de andere wallpapers of daar misschien iets voor je tussen staat! Er staan er meer dan 100 verschillende al op!


Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper


* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram