WALLPAPER SUNDAY #44

WALLPAPER SUNDAY #44

We gaan richting het einde van het jaar en dat betekent dat het langzamerhand tijd wordt om ons klaar te maken voor kerst. Ik hou van de kerst, kerstbomen, lampjes, lekker eten en alles wat erbij komt kijken.

Ook vind ik het heerlijk om weer lekker illustraties te maken voor de kerstdagen ,dit zijn toch wel mijn favorieten en hier is het vorig jaar ook allemaal mee begonnen. Maak je klaar voor de kerst wallpapers die de komende tijd voorbij zullen komen. Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste wallpapers? Volg mij dan op Pinterest!


Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper


* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram