WALLPAPER SUNDAY #35

WALLPAPER SUNDAY #35

Het lijkt erop dat de zomer voorbij is. De afgelopen dagen regende het veel en de bladeren beginnen zelfs al langzaam te verkleuren. Zelf ben ik echt een herfstpersoon dus ik kijk altijd best wel een beetje uit naar deze tijd.

De herfst staat natuurlijk in het teken van mooi bladeren, eikeltjes, kastanjes. paddestoelen, pompoenen en noem maar op. Speciaal voor deze tijd van het jaar heb ik herfstige wallpapers gemaakt die je gratis op je mobiel kunt zetten. Kijk snel naar de 1ste herfstcollectie en kies je favoriet!


Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper


* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram