WALLPAPER SUNDAY #22

WALLPAPER SUNDAY #22

Het was alweer eventjes geleden dat ik voor het laatst een ‘Wallpaper Sunday’ online had gezet omdat ik druk bezig was met het ontwerpen van ‘Printable Wrapping Paper‘ en nieuwe weekplanners. Maar geen paniek, hieronder vind je weer nieuwe (gratis) wallpapers!

Regelmatig maak ik nieuwe Wallpapers voor je smartphone en die deel ik natuurlijk hier op ‘Wallpaper Sunday’. Maar voor meer wallpapers kun je mij ook volgen op Pinterest. Zo hoef je niet perse te wachten op ‘Wallpaper Sunday’ en een leuke extra, ik plaats er regelmatig extra varianten op! Ohja, en heb je ook al gezien dat er Printable To Do lijstjesweekplanners en bureaublad achtergrondjes te vinden zijn?


Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper


Download Wallpaper

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram