WALLPAPER SUNDAY #20

WALLPAPER SUNDAY #20

Allereerst een hele fijne Pasen gewenst. Ik moet je eerlijk toegeven dat ik een beetje vergat de ‘Wallpaper Sunday’ online te zetten vanochtend omdat ik vrijwel gelijk de zon in ging. Want even serieus, wat is het heerlijk weer! Maar ik heb mijn zonnebril even aan de kant gelegd en heb nieuwe wallpapers voor jullie. Een mengeling van heerlijk zomers fruit, een leuke met stipjes en nog 2 met dieren. Kijk mee en kies je favoriet!

Regelmatig maak ik nieuwe Wallpapers voor je smartphone en die deel ik natuurlijk hier op ‘Wallpaper Sunday’. Maar voor meer wallpapers kun je mij ook volgen op Pinterest. Zo hoef je niet perse te wachten op ‘Wallpaper Sunday’ en een leuke extra, ik plaats er regelmatig extra varianten op! Ohja, en heb je ook al gezien dat er Printable To Do lijstjesweekplanners en bureaublad achtergrondjes te vinden zijn?


Download wallpaper


Download Wallpaper

Download Wallpaper
Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram