WALLPAPER SUNDAY #14

WALLPAPER SUNDAY #14

Een nieuwe zondag, een nieuwe reeks wallpapers die je gratis mag download en kunt gebruiken als achtergrond voor je smartphone. Dit keer heb ik gekozen om ‘inspirerende’ woorden met de hand te schrijven en dat geeft een tof effect in combi met roze!

Regelmatig maak ik nieuwe Wallpapers voor je smartphone en die deel ik natuurlijk hier op ‘Wallpaper Sunday’. Maar voor meer wallpapers kun je mij ook volgen op Pinterest. Zo hoef je niet perse te wachten op ‘Wallpaper Sunday’ en een leuke extra, ik plaats er regelmatig extra varianten op! Ohja, en heb je ook al gezien dat er Printable To Do lijstjesweekplanners en bureaublad achtergrondjes te vinden zijn?


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram