Wallpaper Sunday #13

Wallpaper Sunday #13

Stipjes en leopard print blijft natuurlijk hartstikke leuk en ook heel tof als achtergrond op je mobiel. Ik heb speciaal daarom in deze stijl weer nieuwe ontwerpjes voor je gemaakt in verschillende kleurtjes!

Regelmatig maak ik nieuwe Wallpapers voor je smartphone en die deel ik natuurlijk hier op ‘Wallpaper Sunday’. Maar voor meer wallpapers kun je mij ook volgen op Pinterest. Zo hoef je niet perse te wachten op ‘Wallpaper Sunday’ en een leuke extra, ik plaats er regelmatig extra varianten op! Ohja, en heb je ook al gezien dat er Printable To Do lijstjesweekplanners en bureaublad achtergrondjes te vinden zijn?


Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper

Download Wallpaper


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram