WALLPAPER FUNDAY #191

WALLPAPER FUNDAY #191

Het is September!! De tijd van herfst en natuurlijk de pompoenen. Ik ben gek op de herfst omdat ik heel erg kan genieten Van de cosy sfeer die het met zicht meebrengt. Lekker veel kopjes thee, de geur van kaneel die door het huis gaat en de prachtige natuur die langzaam de mooiste kleuren krijgen.

En het is natuurlijk dan ook tijd voor weer wat herfstig wallpapers van dat werd wel weer hoogtijd. Om die reden heb ik weer pompoenen wallpapers gemaakt.Is dit printje niet helemaal jouw ding? Kijk ook tussen de andere wallpapers of daar misschien iets voor je tussen staat! Er staan er meer dan 1000 verschillende al op!
* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram