WALLPAPER FUNDAY #189

WALLPAPER FUNDAY #189

Ik kan mij bijna niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst nieuwe wallpapers online heb gezet. 2 maanden geleden ben ik begonnen met een nieuwe baan en dat heeft vooral in het begin ontzettend veel energie en tijd gekost om mij daarin te verdiepen. Dit ging helaas wel ten kosten van de blog en daarom ook nieuwe wallpapers!

Ieder geval heb ik het nu een beetje onder controle allemaal en heb ik weer volop zin om nieuwe dingen op de site te zetten! Om te beginnen heb ik voor je deze vrolijke smileys! Is dit printje niet helemaal jouw ding? Kijk ook tussen de andere wallpapers of daar misschien iets voor je tussen staat! Er staan er meer dan 1000 verschillende al op!* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram