WALLPAPER (F)UNDAY #157

WALLPAPER (F)UNDAY #157

Ik weet dat we volop in de winter zitten en dat de koudste dagen nog gaan komen, toch wou ik een beetje het voorjaar gevoel erbij halen want bloemen horen er in de winter natuurlijk ook gewoon bij! Geef elkaar wat vaker een bloemetje, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen! Ik heb daarom deze nieuwe wallpapers voor je gemaakt die je kunt gebruiken als achtergrondje op je mobiel maar je kunt ze ook digitaal of uitprinten en als kaartje sturen natuurlijk!

Is dit printje niet helemaal jouw ding? Kijk ook tussen de andere wallpapers of daar misschien iets voor je tussen staat! Er staan er meer dan 1000 verschillende al op!

* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram