WALLPAPER (F)UNDAY #155

WALLPAPER (F)UNDAY #155

Nog maar een weekje en dan is het al weer kerstmis. In veel huishouden zal de kerstboom al weer het pronkstuk in huis zijn en ook langzamerhand worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet rondom het kerstdiner. Ik heb vandaag deze schattige kerstboom printjes voor je gemaakt om je mobiel om te toveren in kerstsfeer!

Is dit printje niet helemaal jouw ding? Kijk ook tussen de andere wallpapers of daar misschien iets voor je tussen staat! Er staan er meer dan 1000 verschillende al op!


* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram