Wallpaper (f)unday #151

Wallpaper (f)unday #151

Gisteren moest ik voor het eerst weer de ramen van de auto krabben en als ik vandaag naar buiten kijk en de mist langzaam zie wegtrekken kom ik langzamerhand wel in de winterse sferen. Bij sommige staat zelfs de kerstboom al in huis de show te stelen of glinsteren prachtige kerstlampjes over de dak gevels. Het is bijna weer kerst en daarom is het tijd voor kerstige wallpapers!

Is dit printje niet helemaal jouw ding? Kijk ook tussen de andere wallpapers of daar misschien iets voor je tussen staat! Er staan er meer dan 1000 verschillende al op!* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram