Wallpaper (F)unday #141

Wallpaper (F)unday #141

Voor wie mijn blog en mij een beetje kent, die weet dat ik zelf dol ben op de herfst. Ik vind de herfst namelijk ontzettend veel mooie dingen met zich meebrengen. De natuur verandert in een sprookje en in huis wordt het ook weer een stuk knusser. Ik kan daarom ook altijd niet wachten om met herfst items aan de slag te gaan, bijvoorbeeld voor het maken van wallpapers. Ik weet dat we met ze alle stiekem hopen op een nazomer, maar voor die gene die ook al in de herfstsferen willen komen, kijk mee!

Is dit printje niet helemaal jouw ding? Kijk ook tussen de andere wallpapers of daar misschien iets voor je tussen staat! Er staan er meer dan 1000 verschillende al op!

* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram