Wallpaper (F)unday #140

Wallpaper (F)unday #140

Ik kreeg de afgelopen dagen zoveel leuke reacties op de templates voor je Instagram icoontjes, dat ik besloot ook van deze stijl 4 gratis wallpapers te maken! Zelf ben ik ook helemaal fan van deze kleurencombinaties en hou ik van abstracte objecten. Gelijk zelf ook even eentje uitgezocht als achtergrondje!

Is dit printje niet helemaal jouw ding? Kijk ook tussen de andere wallpapers of daar misschien iets voor je tussen staat! Er staan er meer dan 1000 verschillende al op!

* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 29 augustus 2021 / 10:05

    Ze zien er stuk voor stuk erg leuk uit! fijne zondag nog meis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram