Wallpaper (F)unday #138

Wallpaper (F)unday #138

Een van de wensen die ik heb, is om in het echt walvissen te zien. Ik vind de walvis een van de meest bijzonderste en indrukwekkendste dieren die er zijn en wat lijkt het mij geweldig om dit een keer in het echt te mogen bewonderen. Ieder geval, nieuwe wallpapers die aansluiten in het onderwaterwereld thema, de walvis!

Is dit printje niet helemaal jouw ding? Kijk ook tussen de andere wallpapers of daar misschien iets voor je tussen staat! Er staan er meer dan 1000 verschillende al op!
* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram