Wallpaper (F)unday #135

Wallpaper (F)unday #135

Oh oh oh, wat was het even heerlijk om volop bezig te gaan met de illustraties waar jullie een tijdje geleden om vroegen. Op mijn Instagram vroeg ik namelijk een hele poos geleden welke illustraties jullie leuk zouden vinden en daar kwamen ontzettend veel leuke reacties op. Waaronder ook de vraag voor de octopus. Een prachtig beest en ook heel leuk om te illustreren. Hierbij mij variant op 4 nieuwe wallpapers!

Is dit printje niet helemaal jouw ding? Kijk ook tussen de andere wallpapers of daar misschien iets voor je tussen staat! Er staan er meer dan 1000 verschillende al op!


* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram