WALLPAPER (F)UNDAY #123

WALLPAPER (F)UNDAY #123

De laatste wallpapers die online zijn gaan een paar dagen geleden zijn ontzettend goed in de smaak gevallen. Ik ben zeker dus niet de enige die dol is op abstracten beelden. Ik heb een nieuwe variant gemaakt met dezelfde kleurenstelling. Natuurlijk hoop ik dat je ze ook weer leuk vind om om te gebruiken als gratis achtergrond op je mobiel!

Is dit printje niet helemaal jouw ding? Kijk ook tussen de andere wallpapers of daar misschien iets voor je tussen staat! Er staan er meer dan 1000 verschillende al op!* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram